Цени на детектор на лъжата в Пловдив – Център за психофизиологични изследвания

Ако мислите, че имате нужда от услугата детектор на лъжата и се чудите какви цени да очаквате за нея, то четете правилната статия. Продължете надолу, за да разберете малко повече за самата услуга и относно това къде да я намерите.

Отношението ви с любимият човек не са както преди и имате известни съмнения, свързани с изневяра? Загубили сте тотално доверието си към любимия човек? Това би могло да бъде много разрушително, особено ако сте в сериозна връзка, затова детектор на лъжата на цени, които са изгодни за вас са създаден така че да помогне да двойки като вас да разрешат своите трудности и проблеми в отношенията си. Или пък имате съмнения за посегателство над лични вещи или кражба на служебна информация? Това лесно може да бъде разкрито, като подложите заподозрения на полиграфско изследване с детектор на лъжата, което ще провери истинността на твърденията му и ще ви даде до 99% точна информация.

А при съмнения за упражнено насилие върху близък човек, детектор на лъжата би бил лесен начин да се установи дали дадено лице е упражнило насилие спрямо друго. Също така може да бъде изследвано лице, което евентуално прикрива упражнено над него насилие. Така че ако имате съмнения, не се колебайте да се възползвате от детектор на лъжата на цени, които са достъпни за такъв вид сериозна услуга.

Как протича самото полиграфско изследване и възможно ли е детектор на лъжата да бъде излъган? Това са двата най-често задавани въпроси и смятам да ви отговоря на тях. Винаги в началото на разпита, специалистът започва спокоен, приятелски разговор с разпитваното лице, в хода на който, полиграфистът задава възможно най-ясни въпроси. След това се разяснява принципа на работа на полиграфа, като се набляга на това, че уредът може да различи лъжата и затова е важно да се отговаря правдиво. Понякога бива провеждан и един “стимулиращ тест”, който представлява задаване на въпрос, на който се иска съзнателно грешен отговор, тоест разпитвания да излъже. По този начин се демонстрира достоверността на апарата, като след това се пристъпва към същинския тест, състоящ се от въпроси от три различни вида.

детектор на лъжата

Ако се чудите къде в Пловдив, например можете да откриете услугата детектор на лъжата на цени, които са изгодни за вас, то мястото е Център за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата“. Центърът е частна независима компания, която е насочена към бизнес и частни клиенти. Услугата, която предлагат е именно проверка на твърдения с полиграф. А за качеството на проведенoто изследване, можете да бъдете сигурни на 100%, защото детекторът на лъжата е по американския метод на Клив Бакстър, който статистически е с най-висока точност и е доказал ефективността си в световен мащаб. Освен това, техниката, с която центърът работи е съвременна, компютъризирани полиграфи, произведени в САЩ от „Lafayette Instrument Company“, които се използват от всички служби за сигурност по целия свят. Посетете техния уеб сайт DetektorNaLajata, за да получите още повече информация относно техниката и специалистите.

Ако ви звучи добре, то не се колебайте да посетите центъра в гр. Пловдив на адрес: кв.Кършияка, ул.”Иван Рилски” N52. А ако решите да им се обадите по телефона относно това каква цена за детектор на лъжата да очаквате, то можете да го направите на тел.: 0700 111 60 или 088 60 60 266. Екипът от специалисти Ви очаква!