Вижте аргументираните отговори на нашия екип за notebook Acer

Както знаете, специалистите вече дълги години радват своите читатели с качествени, обширни и обективни ревюта на всички най-нови ноутбуци, които излизат на пазара с марката Acer.  Днешната статия не прави изключение от правилото, защото ще ви запознаем с едно от най-новите попълнения в семейството на тайванската компания, а именно Aspire R7.
Всъщност доста думи са се изписали за този модел ноутбук, но нека да обясним малко по-подробно какво превръща този лаптоп в чудесен избор за покупка. На първо място искаме да отбележим, че въпросният лаптоп е снабден с многофункционалната панта Ezel. Всъщност нейната функция се изразява в това, че позволява на лаптопа и по-точно на екрана, да се върти в различни посоки, като ви осигурява максимално удобство при работа с него. Основните три позиции, които можете да ползвате са таблет, настолен компютър и класически лаптоп. Със сигурност удобството ви е гарантирано.
Всички запалени геймъри ще са доволни да чуят, че видеокартата е външна Nvidia GeForce GT 750M. Всъщност тази видеокарта върви в комплект с модела, който се предлага с поцесор Intel Core i7 и 8 GB. Можете да избирате и от процесор i5, както и от памет 4 или 6 GB.
Екипът ни отговаря „Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?“ и сме сигурни, че ще останете доволни от това, което ще прочетете. Всъщност няма да откриете друг магазин, без значение физически или електронен, който да предлага продукти на толкова ниски цени. А тези ниски цени, обвързани с безплатна доставка, бързо и качествено сервизно обслужване и коректно отношение са сигурен знак за успех. Изберете лаптопите с марка Acer, за да се сдобиете с мощно устройство на ниска цена.