Вендинг автомат, който ще ви изненада с продуктите си

Кой не обича да консумира вкусни храни и напитки? Няма такъв. Ние, българите сме ценители на вкуса и държим на него, затова и сме предубедени да си закупим кафе или сандвич от вендинг автомат. Причината е, че може би всеки от нас е виждал стари машини, които не се поддържат и имаме известни съмнения относно нивото на хигиена в тези автомати.

В това няма нищо странно, дори напротив. Съвсем нормално е да не можем да се доверим на храна, чийто срок на годност не можем да проверим, преди да закупим. Целта на днешната статия обаче е, да ви даде информация за вендинг автомат, който преобръща тези представи. Това са машините на фирма Si Vending Spot – един от лидерите на пазара, който се отличава с над 300 поставени вендинг автомата в цялата страна и може да се похвали с обслужването на над 3 милиона души.

вендинг автомат

Фирма Si Vending Spot държи на високото качество и доброто обслужване, затова и предлага три вида поддръжки за своите машини. Квалифицирани и обучени по съответните изисквания клиенти, разделени в много звена, се грижат за всичко, свързано с машините – техническа и хигиенна поддръжка, обслужване, изработка на уникален дизайн, проучване на локацията и вътрешната организация на автомата. Освен това, ако решите да станете партньори на фирмата и вземете един вендинг автомат SiVendingSpot, който да бъде поставен в офиса или предприятието, което притежавате, вие можете да персонализирате машината. Всичко, от което се нуждаете през работния си ден, може да бъде само на една ръка от вас, доверявайки се на услугите на компанията.

Фирмата разполага с консултанти, които биха ви съдействали като отговорят на всяко запитване. Така че не се колебайте да се свържете с тях, чрез техния сайт SiVendingSpot.com или по тел.: 0700 199 86.