Заяви химическо чистене онлайн и получаваш дрехите на адреса си

Ако се страхувате да дадете дрехите си на химическо чистене, то най-вероятно сте имали лош опит с някоя фирма за такива услуги. Но в 21-ви век, това е най-удобният, бърз и ефективен начин за поддръжка на гардероба си в забързаното ни ежедневие. Заложете на качеството като изберете фирма за професионално химическо чистене Медия Клийн. Тя е от над двадесет години на лидерски позиции на пазара и установен авторитет в този бранш. Разполага с богата мрежа от ателиета в град София, локализирани в едни от най-големите жилищни райони и столични квартали като Бистрица, Борово, Гео Милев, Горубляне, Дружба, Изток, Лозен, Лозенец, Манастирски ливади, Младост, София парк и Студентски град. Перфектен външен вид – точно така ще изглеждат вашите дрехи, когато ги взимате от ателиетата на фирма химическо чистене Медия Клийн. Ще имате перфектни ръбове на вашите панталони. Ще имате изрядно изгладена риза. Ще имате почистено и сресано палто и т.н.

Ако нямате достатъчно свободно време да посещавате ателиетата, Медия Клийн предлага на своите клиенти онлайн платформа за поръчки на услугата химическо чистене и пране с взимане и връщане от и до посочен от вас адрес. Специализирани са в обслужването на хора с натоварен график, интензивен градски начин на живот и ценно свободно време.

Заяви химическо чистене онлайн и получаваш дрехите на адреса си

Една от тъканите, която привидино е най-лесна за поддръжка, но изиксва много тънкости, които много от хората, които не се занимават с химическо чистене няма как да знаят, е ликрата. Тя е търговското наименование на материала спандекс, който представлява еластична нишка, прилепваща по тялото и много удобна на допир, както и комфортна за носене. В съвременната мода много от дрехите съдържат еластан, който добавя комфорт и еластичност на тъканта. Ликрата може да се пере както на ръка, така и машинно, но при избор на неправилна температура може да предизвикате тъканта да се набере или да се образуват балончета. Избегнете този риск като използвате химическо чистене Медия Клийн в град София.