Добра цена за детектор на лъжата в София от Детекторналъжата.org

Питали ли сте се дали тестът с детектор на лъжата, който присъства почти във всички изследователски филми на криминална тематика има такава точност каквото показва на малките екрани у дома?

Този уред се нарича полиграф и е може би едно от най-великите произведения на човешкия интелект. За момента това е единственият научен уред, който успява да разграничи истината от лъжата с помощта на сензори, които засичат измененията във вегетативната нервна система в човешкото тяло. Тази нервна система се смята за изцяло автономна, което означава, че не може да бъде умишлено управлявана от мозъка ни. Включва зачестено дишане, ускоряване или забавяне на сърдечния пулс, изпотяване и др. В това се състои уникалността на това изобретение, което не само “разчита” тази система, но ни дава и над 98,7% точност по международна статистика.

Добра цена за детектор на лъжата в София от Детекторналъжата.org

За такъв тип изследвания трябва да се разполага с модернизирана и технически изправна техника и квалифициран полиграфист, който умее да разчита резултатите, взимайки отношение към всеки един детайл.

Център за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата“ в град София може да се похвали както с модерни полиграфи, така и с екип, който е сертифициран и обучен, преминал през голям брой тестове, курсове и квалификации като Matte Institute of Polygraph Science (New York , USA); Assess (България); Backster School of Lie Detection (San Diego, California, USA). Те работят с техниката, с която работят и службите за сигурност в целия свят. Качеството на резултатите с тази техника е изключително надеждно и точно.

Компетентните служители, придобили нужната класификация, опирайки се на дългогодишен опит зад гърба си, могат да взема безпристрастно решение на Вашите проблеми, свързани с фирмени конфликти и кавги, употребата на забранени наркотични вещества, цигари или алкохол и др, измами, фалшифициране и т.н. Те ще приемат Вашите проблеми като свои, работейки без почивка, ако обстоятелствата го налагат. Работното им време и гъвкаво, могат изцяло да се съобразят с Вашите нужди. Ако сте заети през деня, могат да направят изследването и след официално установеното работно време или пък в почивни дни. Предлагат най-ниска цена на пазара, но никога не правят компромис с качеството и резултатите на теста.

Посетете техния официален уеб сайт само с един клик на Детекторналъжата.org, където ще откриете подробна информация за историята на полиграфа от неговото създаване до наши дни – как се е развила техниката и какъв е начинът, по който отчита резултатите. В сайта може да видите и кои са най-често задаваните въпроси и съответно отговорите към тях. В това виртуално пространство може да изпратите онлайн запитване към служителите без да е нужна някаква регистрация или потвърждение от администратор.

Ако искате качество и достъпа цена за услуги от такъв тип, това е вашето място. Всички резултати от изследванията се проверяват на няколко инстанции, за да може окончателните резултати от изследването с детектора на лъжата да са 100% точни. Именно за това, „Детектор на лъжата“, могат да гарантират точността на изследванията с полиграфа.

Изготвят абонаменти планове за редовни клиенти и големи фирми, които включват отстъпка от редовната цена. Възползвайте се и вие още сега като позвъните на телефонен номер 0885 600 802 или 0700 111 60 и получите своята безплатна консултация!