Лъч 2009 предлага извозване на строителни отпадъци на ниски цени

Искаш да освежиш дома си, но прекалено много те мързи и изобщо не ти се занимава да поемаш инициативата в твои ръце, защото знаеш колко много работа има за вършене. Искаш в почивните си дни да почиваш. Това е нормално, разбираме те. В такъв случай остави тази работа на професионалисти. Представи си, че не ти трябва да събираш, товариш, разчистваш, опаковаш или да изнасяш всичко извън дома си, но въпреки това домът ти ще бъде като нов.

Точно това правят работниците на Лъч 2009 – занимават се с извозване на строителни отпадъци. Твоята единствена задача е само да покажеш на екипа какво трябва да бъде изхвърлено и те ще изпълнят поставените от теб задачи по възможно най-бързия и експедитивен начин. Всичко, което трябва да направиш е да осигуриш свободен достъп до дома си. Знаем, че не е приятно да допускаш непознати в дома си, но ние те уверяваме, че изцяло можеш да им се довериш. Те са истински професионалисти с цели двадесет години опит зад гърба си в тази област и няма да направят нищо нередно. Екипът е специално подбран и селектиран от квалифицирани служители, които са сериозни, организирани, мотивирани и трудолюбиви.

Лъч 2009 предлага извозване на строителни отпадъци на ниски цени

Работят предимно на територията на София и околността, но с предварителна уговорка по телефона, може да постигнете споразумение за някое по-далечно населено място. Вие определяте деня, часа и мястото, където те да доставят един празен контейнер за строителни отпадъци, да го напълнят с вашите ненужни вещи и боклуци, а след това шофьорите се заемат изцяло с извозване на всички строителни отпадъци до оторизирани сметища, където голяма част от оставената смет се рециклира.

Посетете техния уеб сайт и разгледайте подробно всички услуги, които фирмата предлага. Ще останете изненадани от разнообразието и ниски цени. Уверете се сами като последвате този линк Строителни-отпадъци.com. Ако имате някакви въпроси, обадете се на телефонен номер 0878 997 978.