Видеодиагностика на канали на ниски цени: къде се предлага?

Какво да правим, ако имаме съмнение за спукана тръба или не знаем, откъде е причинено запушването на канализацията, което няма изгледи да се оправи?

В такъв случай, можем да се обърнем към специализирана фирма за отпушване на канали, като KanaliHit.com, която може да предложи различни варианти за отпушване, разполагайки с модерна техника, както за машинно отпушване, така и за отпушване под налягяне. А що се отнася до видеодиагностика на канали на ниски цени: къде се предлага? На същото място ще намерите и професионално диагностициране на канали и тръбопроводи и то с помощта на различни, като големини и възможности камери.

Видеодиагностика на канали на ниски цени: къде се предлага?

Единият вариант е видеодиагностиката на канали да се извърши с помощта на бутаща камера, която е със 100 метров обхват на действие, като може да се използва при тръби с различен диаметър – между 50 фи и 300 фи. Фирмата разполага още и с ендоскоп, който представлява мини камера, която е 16 мм. и лека, като има и записващо устройство. Тази техника значително улеснява машинното отпушване, като може да подскаже за какъв точно проблем става дума и на каква дълбочина се намира той.

Фирмата разполага си с роботизирана камера за тръбопроводи, която се използва при канали с диаметър между 100 и 2000 мм., чийто кабел е с дължина повече от 200 метра. Освен това, този тип камера е снабдена и с последен модел софтуер за видеодиагностика. С камера с електронен брояч на метрите, която е с десетократно увеличение на образа, има възможност и за измерване на наклона, както и за установяване на промените в диаметъра и тяхната големина, наред с което и големината на чуждите тела в тръбата. Всички варианти за видеодиагностика, предлагани от фирмата улесняват работата и дават възможност за бързо реагиране и разрешаване на проблемите. Освен за профилактика и отпушване на канали, Пайп Строй Груп ЕООД предлагат още и ремонт и изграждане на ВИК мрежи. За повече информация, вижте в KanaliHit.com и в случай на необходимост от точна преценка и професионална намеса, знаете към кого да се обърнете.