Бърза доставка и монтаж на зимни гуми от онлайн магазин

Наближава времето за смяна на гумите на вашия автомобил.

Дотук беше с хубавото топло и слънчево време и идва ред на студовете, снеговалежите и поледиците. Тези влошени метеорологични условия изискват повишено внимание при избора на автогуми, защото от тях зависи колко стабилна ще бъде вашата кола на пътя.

За зимни гуми с перфектно качество може да разчитате на предложенията от каталога на онлайн магазин Gumimax.com. Фирмата Гуми Макс ЕООД е търговски представител на най-добрите производители на автогуми, които са на водещи позиции на световния пазар. Офертите, които може да намерите в сайта, са на достъпни цени. Всеки клиент търси адекватно съотношение между качеството на продукта и цената, на която се предлага, а в това виртуално пространство то е на ниво.

Бърза доставка и монтаж на зимни гуми от онлайн магазин

Друго предимство на Гуми Макс ЕООД е монтажът, който предлагат. При закупуване на гуми от техния електронен магазин, имате възможност да се възползвате от монтажните услуги на изключително квалифицирани специалисти. Фирмата си партнира с три сервиза за монтаж на територията на град София.

В комбинация с бързата доставка, онлайн магазин Gumimax.com е едно от най-предпочитаните интернет пространства за пазаруване на гуми онлайн. Почти всички модели на по-масовите производители са налични в склада им, който се намира в град София на адрес – ул.Беласица 11. Това означава, че доставката се извършва в максимално кратки срокове, защото не се налага да чакате гумите да пристигнат от самия производител и тепърва да бъдат изпратени до офис на Спиди или посочен от вас адрес.

Можете да бъдете консултирани от професионалист в тази област по телефона, ако се колебаете в избора си на зимни гуми. Само с едно обаждане ще получите съдействие за това кое е най-подходящо за вашия модел автомобил. Поръчайте своите зимни гуми онлайн от сайта или като позвъните на мобилен номер 0877 329 200.