Срок на годност на най-добрите часовници в света?

Чували ли сте за срок на годност на часовниците? Да, часовниците имат нещо подобно на срок на годност. Животът на едни от най-добрите часовници в света, произвеждани от Patek Philippe е 70 години. Това се изчислява на 613000 часа или на практика на цял един среден човешки живот. И най-добрите часовници се нуждае от обслужване поне веднъж на всеки пет години. Поддръжката за един часовник Patek Philippe ще Ви излезе грубо 880 евро. Ако сте си позволили този часовник, тази сума едва ли ще бръкне много в джоба Ви. Що се отнася до ремонта на тези часовници, ремонтирането трае между шест и осем седмици. Това все пак не е чак толкова много време. За това време часовникарите адаптират механизма на часовника и окончателно го инспектират, връщайки го в безупречен вид.
часовници
Най-добрата работилница в света се намират в Испания. този център разполага с най-добрите майстори на часовници в света. Те имат знанията и способностите да ремонтират всеки модел един модел часовник. Клиентите на тази фирма са царе! Тези часовникари правят всичко нужно за да докажат на клиента, че парите, за които е купил часовника на Patek Philippe не са дадени напразно.

В центровете, разпръснати в различни държави, работят над 200 квалифицирани часовникари, които поправят часовници и дори изработват часовници по поръчка. Тези умели часовникари са обучени в седалището на Patek Philippe в Женева. Компанията разполага с 60 центъра в целия свят. Екипът от опитни часовникари е обучен по най-високите стандарти и има компетенцията да поправи всеки часовник. Все пак две от най-големите имена в ремонтирането и изработката на часовници работят за тази марка.