Смартфоните Които Трябва да Притежавате

Ако се интересувате от водещите мобилни телефони на пазара за телефонни апарати, тази статия е за Вас. Представяме Ви петте най-добри смартфона на пазара към днешна дата.

Започваме с iPhone 5S. Това е поредния прецизно изработен телефон на Apple. Смартфонът доста си прилича с предходния iPhone 5, но въпреки това той притежава нови вътрешни модификации. Една тези модификации е новият OS. Скенерът за пръстови отпечатъци също е нов. Той улеснява максимално използването на телефона. Камерата на iPhone 5S е 8 мегапиксела. Тя е подобрена с двойна LED светкавица. Смартфонът отново разполага с App Store, който съдържа многобройни полезни, мобилни приложения.

HTC One е стил и класа – това е един от най-тънките мобилни телефони , който си струва да притежавате. Телефонът има4 четириинчов дисплей с Full HD резолюция. Камерата му е 4 мегапикселова и разполага с популярната HTC’s UltraPixel technology.

Samsung Galaxy Note 3 е един доста голям телефон, чиито продажби се ускориха, веднага щом излезе на пазара. Ако харесвате мобилни телефони с големи дисплеи, този смартфон е за Вас. Дисплеят му е 1080p OLED. Телефонът тежи 168 грама, което го прави 8 % по-лек от Samsung Galaxy Note 2.

Sony Xperia Z1 е един от водещите мобилни телефони на пазара. Притежава 5 инчов дисплей, а камерата е 20 мегапиксела, с многобройни екстри. Батерията му е 3000mAh battery, а процесорът е Snapdragon 800. Тези характеристики превръщат Sony Xperia Z1 в един от най-продаваните смартфони за 2013.

LG G2 има 5. 2 инчов LCD дисплей. Телефонът е много бърз и си заслужава парите. Камерата е 13 мегапиксела. Това не е ли достатъчна причина да го притежавате?

Това бяха петте най-добри смартфона за 2013 година. Ако искате да купите нов телефон, не пропускайте да разгледате подробно характеристиките им, телефоните наистина си струват!