4-5 неща за изработка на оптимизиран уебсайт

Ако искате да си разработите сайт ще ви покажа необходимите съставки.

Първата стъпка е да решим какво да бъде заглавието на уеб сайта! Второто действие е да информираме с какво се занимаваме или какво рекламираме и да го постнем като уводен текст. Трябва да са към 500 думи. Другата крачка: налага се да създадем или намерим примерна структура на страниците и подчинените страници в сайта.

Знайте , че дори и да притежавате всичко нужно за изработката на уеб сайт и негов уебдизайн, това е трудна задача. Ако сте специалист или имате компетентности в HTML програмирането ще ви бъде от значителна полза, но е препоръчително да имате и известна доза знания свързани с Seo оптимизиране на уеб сайт. Ако мислите че няма да се преборите, е най-добре да се допитате до професионалисти.

Трябват ли ти 7-8 интересни уроци и за СЕО оптимизиране за google – намери ги на адреса на СЕО услугите за сайтове от 3dwebdesign.org.

Текстовете трябва да бъдат стегнати и конкретни! Трябва да се открие идеално съчетание да не са малки или дълги. Ако не можем да подберем само най-важното от един текст е добре да го подредим т.е. да го разделим на няколко под теми. Това е желателно, за да успеят user-ите да преглеждат само най-важното за тях!

Като поредна крачка имаме нужда страницата ви да притежава някакви презентации за нещо или промоция на някакъв продукт. Желателно е е ако можем да ги открием с добро качество. За предпочитане е дигиталния формат. Ако искаме да си направим сайт трябва да осигурим както домейн , така и хостинг!